Дамските обувки, които спират дъха ми!

дамски обувкиСъвременните дамски обувки представляват със сигурност една изключителна ценност за жената, без която няма как да лиши гардероба си за обувки.

Дамските обувки, освен че са необходимост, отдавна спряха да бъдат просто даденост, особено за една жена. Според дадения случай, жената може да избира измежду дамски обувки тип: платформа, на ток (отворени и затворени, зимни или летни), равни, тип балерина или още познати като пантофки, и спортни обувки – кецове, маратонки и тип платненки;

Това представлява разделението на дамските обувки. Естествено най-ценените обувки не само от жените, но и от мъжката част са тези на ток или платформа. Токчета винаги са били смятани за най-секси обувките, които оказват влияние най-вече върху самочувствието на една жена. Токът на различните модели може да бъде пет, десет, петнадесет, дори двадесет сантиметра. Някои представителки на нежния пол не просто обичат да носят токчета, те ги боготворят.

Дамски обувки на ток – модели

Всяка една жена притежава собствен вкус за дрехи, обувки и така нататък, така че тук понятие като грозни обувки почти не съществува. Естествено вече според модните течения може да се каже кое е остаряло, кое е на мода и така нататък. Някои дами обичат да носят остри обувки, които всъщност са модерни и много елегантни. Нещо повече, гардеробите за обувки на холивудските звезди навярно са претъпкани с такива модели.

Платформите също са доста харесвани от дамите през лятото, а и не само.

Те придават изящност на крака, издължават го, придават финност и оптически прави дамата по-слаба. Този вид дамски обувки са идеалната алтернатива за тези, които не обичат да носят високи токчета по разбираеми причини. Платформите като вид дамски обувки са по-удобни, не уморяват краката толкова и се комбинират успешно.

Спортни дамски обувки

Жените обичат да носят и спортни обувки като кецове, маратонки или платненки, които са подходящи, както за спорт, така и за дълги разходки.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *