Мореплаватели и романтици единни в яхт клуба

Непрекъснато се увеличава броя на собствениците на яхти, а това налага и изграждане на удобни и практични пристанища. Точно към това се стреми и всеки яхт клуб. Само добре изградената база може да бъде притегателен център за мощни яхти и много посетители.

Непрекъснатото усъвършенстване на услугите, подобряване на качеството им, както и предлагане на нови поддържа нивото на яхт клуба. Наличието на ресторант, кафе, хотел, и още занимателни предложения ги прави привлекателни за много посетители, които имат възможност да се насладят на прекрасния залез и приятен разговор с приятели.

За да реализаират възможно по-голяма печалба всеки клуб предлага разнообразни състезания, разходка по морето, далечни круизи. Освен това се предлагат за продажба както нови, така и втора ръка яхти.

Наличието на съвременни технически центрове позволява собствениците на яхти да се доверят на добрите професионалисти за технически преглед и ремонт. Яхт клубът има на разположение подвижни цистерни за гориво, предлага и питейна вода за зареждане на преминаващи плавателни съдове. Зазимяването е осигурено на ниво и това е изгоден вариант за собствениците на яхти.

Добре изградената материална база е залог за успехите на всеки клуб. Оборудваният сервиз със съвременни технически средства винаги се предпочита от собствениците на плавателни съдове. Предлаганите круизи с модерни и мощни яхти са особено желани от любителите на морските преживявания. Прекараните прекрасни дни на плавателния съд, видяните забележителности остават мили спомени във всеки.

За успешния бизнес на яхт клуба има значение квалификацията на персонала. Всяко обслужващо звено трябва да бъде наясно със задълженията си и да не допуска грешки в работата си. Особено голяма е отговорността на брокерите, които трябва непрекъснато да увеличават продажбите.

За създаване на печеливш яхт клуб са необходими много средства и то постоянно трябва да се влагат нови не само да се поддържа създаденото ниво, но и  да се подобрява. Да се осигурят средства за повече яхти за продажба, както и за даване под наем. Много клиенти предпочитат за свое удоволствие да наемат яхта само за лятото, да си осигурят преекрасни разходки и чудесни почивки. Така те нямат никакви задължения за зазимяване и техническо обслужване.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *