Завинаги модерни якета от деним

Модата непрекъснато се променя, но все още има неща, които винаги са в тенденцията. Несъмнено те включват дънки. Продукти от тази красива и трайна тъкан са завладели модния свят от много години насам, дори и да изчезнат от модните ревюта, то е само за известно време. И днес ще говорим за дънкова яке.

Дънковите връхни дрехи се повяват и не излизат от модата. От самото начало такова нещо може да се намери само в мъжкия гардероб, но с течение на времето престана да се възприема като работно облекло и бавно започва да се появява в гардеробите за жени.

Днес можете да видите огромен брой от якета по бутици. Това, което е най-поразително – такова привидно просто нещо, може да има огромно разнообразие и може да бъде подходящо както за вечерна разходка в парка, така и в комбинация с офисния стил. С универсално яке: https://fashioncolors.bg/dreha/damski-drehi/дамско-яке-кристина-черен и може да носите всичко.  Първото то е било създадено в далечната 1910 година, но този модел е поразително различен и може да се намери по закачалките в магазини в най-различни кройки, цветове и размери.

Лесно може да се комбинира с панталони, поли, широка риза, туника, потници и какво ли още не. За първи път денимът яке се появява под търговската марка “Levi’s”

В момента всички дънки могат условно да бъдат разделени на две групи – якета с подплата и без такава.

С какво не подхожда яке от деним – Разбира се, днес почти няма неща, които да не могат да се носят с дънково яке. Но има няколко съвета за избор на дрехи и аксесоари, които може да спазите и те са насочени към контраст. Ако съществува такъв, то комбинацията би изглеждала безвкусна.

Как да обновите старо с ново яке

Ако сте намерили старо джинско яке в дрешника и все още е в добро състояние, но не отговаря на съвременните модни тенденции, лесно е да оптимизирате. Например, можете да бродирате плата с кристали и мъниста. Просто имайте предвид: не трябва да има твърде много орнаменти, в противен случай всички лъскави детайли ще загубят самия имидж на джинсите.  Можете да украсите с помощта на готови апликации, които да закупите в магазин за галантерия. Те също не трябва да са прекалено много, максимум две. Между другото, обичайната брошка, закрепена на правилното място, може също да украси любимото ви яке чудесно.

Както можете да видите, дънково яке – е универсална дреха, която няма да ви позволи да се замразявате в студената зима и ще ви направи незабравими в летни дни. Като цяло, ако винаги искате да изглеждате стилно, може дори периодично да купувате дънки BSA by Einstein – оранжев кант – синьо. Оптимизирането на гардероба, определено ще се отрази благоприятно за вас!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *