За резултатите от смяна на щрангове


Всяка дейност на човека е насочена към подобряване на собствения му живот. От всичко, което прави всеки за себе си се очакват добри резултати, създаващи все по-добри условия на живот. Такава е и целта при смяна на щрангове.

За старите щрангове и проблемите, създадени от тях, се знае много, защото всеки, който живее в стара жилищна сграда с тръбопроводи от метални тръби се е сблъсквал с тях. Водата на горните етажи достига бавно, канализацията често има проблеми, а качеството на водата е влошено. Освен това видимите шупли крият опасност от спукване на тръбите и наводнения. Ремонтът на наводнено жилище е свързан с много разходи. Като се имат предвид всички тези неприятни ситуации собствениците е крайно време да вземат решение на общо събрание и да направят цялостна смяна на щранговете.

Смяната на старите хоризонтални и вертикални тръби, свързващи абонатната станция с последния етаж ще стане в рамките на един работен ден, ако се доверите на фирма за ВиК услуги. Сумата, която всеки собственик ще заплати е значително по-ниска от разходите, които се правят за отпушване на канали, за плащане на високи сметки за вода. Тук изобщо не става въпрос за разходите, които трябва да се поемат при едно наводнение. Ето защо трябва да се действа и да се възложи ремонта на професионалисти.

Резултатите от смяна на щранговете ще са изключително във полза на всеки един жител във входа. Старите метални тръби ще бъдат сменени с нови полипропиленови. Тези тръби се отличават с добър външен вид, не корозират, което дава възможност да се ползват дълги години, леки и удобни за работа са. Вътрешната гладка повърхност не позволява да се задържат отпадъци в канализационния щранг и се осигурява нормлно движение на отпадните води.

Хубавото при смяната на тръбите в кооперацията или входа е, че работата ще приключи за един ден, без вода ще останете за кратко време, а цената, която ще заплатите за услугата ще бъде по-ниска, защото обикновено фирмите предлагат отстъпка за количество работа. Със смяната на щранговете вие правите добра инвестиция за спокойствие и комфорт в жилището. За кратко време направените разходи се възстановяват със заплатените по-ниски сметки за вода, а осигуреното спокойствие е безценно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *