Какво правят дамите, за да впечатлят мъжа

Когато става въпрос за ухажване на противоположния пол, мъжете го правят лесно. Доколкото знам, те се приближават до вас и с лекота печелят битката. Понякога став, но понякога не. Изключително ефектно е, когато мъжът до нас ни прибере у дома с Drink and drive услуга.

От друга страна, жените играят съвсем различна игра. Понякога изглежда, че цялото ни съществуване се основава на впечатлението на мъжа. И е изтощително. Ние не мислим за това непрекъснато, но когато обърнете внимание на всички неща, които правим, за да удивим господата, ще разберете, че е пълен абсурд.

  1. Подплатени сутиени

Момчетата са се научили да харесват хубавия бюст, а жените могат да правят всичко, за да им го осигурят. Сутиените тип push-up често са неудобни и скъпи, но пък са ефектни. Въпреки това ги носим. През цялото време. Всъщност и в момента вероятно носите такъв.

  1. Високи токчета

Въпреки че се наслаждавам на това как се чувствам, когато се крача с някакви токчета, не се радвам на пулсиращите мехури, които се появяват след това. Но така или иначе нося онези устройства за изтезания, защото макар че би било далеч по-удобно, няма нищо секси в износения пуловер и джапанките.

  1. Изчакване преди да отговорим

В немощен опит да изглеждат мистериозни, изключително заети, готини, момичетата често ще чакат да отговорят на съобщение или телефонно обаждане от мъж. Макар и реалистично, ние отброяваме всяка будна минута, докато прехвърляме милион опции за отговор и питаме приятелките си кой от тях би бил най-остроумен, за да го изпратим, когато е дошло време.

  1. Ядене на салата вместо нещо по-вкусно

Аз обичам да ям страхотен бургер, но знам, мисля, два пъти, преди да поръчам един на първа среща с един мъж. Искаме момчета да си мислят, че сме сладки малки неща, които ядем като зайчета, а не като зверове, така че жертваме собственото си кулинарно щастие. И ядем само половината. След това се прибираме вкъщи и слагаме торбичка с чипс на собствената ни спалня, докато разказваме цялата вечер с приятелките си.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *