Как да създадем уют в дома

Уютната обстановка в дома е важна за всяка една домакиня, а създаването ѝ е повече от приключение. Намиране на фирма, която да прави кухни по поръчка, обзавеждане за дневна и спалня и вътрешен интериор като цяло не е лесна задача, затова днес ще си поговорим за няколко лесни стъпки, с които да преминете през този процес бързо, лесно и ефективно.

 

  1. Поровете се в Интернет

 

Първата стъпка за получаване на оригинален уютен дизайн е всъщност да знаете какво искате. В Интернет пространството можете да намерите различни дизайни на кухни, спални, бани и всичко, каквото ви душа поиска. Все по-популярни са колекциите в Pinterest, където само по една ключова дума можете да намерите безброй различни дизайни от цял свят. Хубавото в сайта е, че ви препраща към оригиналните сайтове, в които са публикувани изображенията, така че дори имате източник, от където директно да поръчате. Естествено, можете да си запазите снимките и да ги покажете на бъдещия си дизайнер.

 

  1. Намерете си дизайнер

 

Това звучи лесно, но намирането на качествен интериорен дизайнер е изключително трудна инициатива понякога. Можете да изберете различен дизайнер за различните помещения, ако държите на разграничаване, но това, което препоръчвам всъщност е да изберете един дизайнер за целия ви дом. Аз останах изключително доволна от екипа на Kuhnia.BG, които освен, че знаят как да направят страхотна, уютна и функционална кухня, знаят и как да направят цялостен дизайн и да свържат всичко по най-добрия начин.

 

  1. Обсъдете проекта и декорацията

 

След като вече сте намерили дизайнер идва моментът всъщност да му обясните какво желаете. Покажете вече запазените изображения на дизайнера и след това заедно обсъдете кое може да се получи и кое не. Не трябва да забравяте, че това, което сте видели в Интернет, не винаги е приложимо за вашия апартамент. Не пренебрегвайте съветите на дизайнерите – обикновено те знаят какво правят много повече от вас.

 

Въпреки това обаче, вие ще живеете в това жилище, затова изберете декорация и предмети, които да отговарят на вас и вашата личност, за да почуствате уюта и спокойствието, което се очаква да се получи в завършения проект.

 

Сложете любимите си вещи на места, които да радват окото и да може да им се наслаждавате. Сложете пухкаво одеяло на любимото ви място, нагласете се удобно и се насладете на приятната обстановка с чаша чай в ръка!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *