Как свалих 3 килограма чрез моркови

отслабване с морковиИма много диети с моркови, но аз реших, да използвам една, която научих не от друг, а от сестра ми, която знае най-малко 100 хранителни режими с ефективно въздействие. Всичко се случи преди една седмици, когато на вечеря тя започна, да критикува теглото ми и аз споделих идеята си, да закупя хапчета за отслабване.

Сестра ми е против препаратите за редуциране на теглото и веднага ме насочи към диета с моркови, която ще споделя в днешния ми пост. Режимът трае четири дни, за които вярвате или не, се сбогувах с цели 3 килограма. Не бих казала, че ми беше супер лесно, тъй като нямам практика, да сменям хранителните си навици, но се жертвах за каузата, както се казва.

Диетата налага консумация на моркови за обяда и вечерята ви. Почистете зеленчука от връхния слой, така че да бъдат готови за приготвяне на салата. За последната рендосайте един или два моркова, добавете лимонов сок, малко количество растително масло по избор, една супена лъжица мед и един портокал. Това количество продукти е за едно хранене.

Общо през деня, трябва да направите три или четири хранения, като сутрин се позволява единствено половин чаша домашен айрян или мляко. Допуска се пиенето на зелен чай и се препоръчват по-големи количества вода (поне 2 литра дневно).

На четвъртия ден са позволени малко парче пилешко месо или картофи. Старайте се след диетата, да не приемате тежки и мазни храни при положение, че искате добър ефект. Ако изпитвате проблеми със стомашно-чревния тракт, потърсете съвет от диетолог, който да коригира рецептата.

И така нека обобщя

Изненадата, когато видях, че съм свалила 3 килограма от теглото ми беше повече от голяма. Все пак това не е никак малко, а и спестих пари от покупка на разни лекарствени средства, които нищо чудно, да имат и негативно влияние върху човешкия организъм.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *