Коя съм аз?

panka-kondevaЗдравейте, казвам се Панка и съм от Варна. И аз като много от приятелките ми реших да си направя личен блог.

Начинанието ми се стори много интересно след като от известно време имам възможноста да следя някои женски блогове. Като всяка жена се интересувам от най-различни неща. От плетки и кройки, през рецепти за готвене чак до съвети за грим и прически.

Тук в моето запазено лично пространство ще пиша за всичко, което ме вълнува. Много често ще засягам теми които по някакъв начин са ми направили впечатление в ежедневието ми.

Иначе съм истински щастлива жена с прекрасно семейство, две прекрасни дъщери и любящ съпруг. Разбира се няма как да пропусна да спомена и далматинеца Тото.

Работя като брокер на недвижими имоти. Работата ми е динамична и изпълнена с много емоции. Срещам се с много различни хора. Определено по напрегнат е летният сезон заради прииждащите туристи.

Затова пък обожавам да почивам през зимата на ски в някой курорт. Както казват повечето хора”Човек е привлечен от това което му липсва”. С нетърпение очаквам всеки нов зимен сезон за да мога да се радвам на снегът и възможноста да покарам ски в компанията на семейстовото ми и приятели.

Надявам се блогът ми да събере достатъчно верни приятели. Винаги съм и на среща за нови идеи за теми, които искате да разисквам в блога си.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *