Моите любими романтични филми

любовни филми които харесвамАз съм голяма фенка на романтичните филми и почти не изпускам появата на нещо ново и свежо. За съжаление напоследък не виждам, кой знае какви сериозни заглавия, които могат да грабнат вниманието ми, така както го правеха продукциите от едно време.

Реших да ви представя любимите ми романтични заглавия, така че ако сте пропуснали някое от тях да си наваксате. За щастие днес в нета можем да намерим безброй места, откъдето да изтеглим някое интересно кинце и така да започвам.

На първо място за всички времена е “Незабравимата“ с уникалното участие на Менди Мор и Шейн Уест. Този филм ме трогна до сълзи заради житейския път на ученичката Джейми Съливън. Музиката от Мервин Уорън засилваше ефекта от тази романтична приказка, която никога няма да забравя.

Безспорният номер две е за “Месец любов“ с великолепната актьорска игра на Киану Рийвс и Шарлиз Терон. Тази любовна история ме накара да мисля дълго за нещата от живота, взаимоотношенията между хората, съществуването ни на земята и вярата. Един весел и в същото време толкова тъжен филм.

На трета позиция, ще поставя американската романтична комедия “Мисис Даутфайър“, в която един баща се дегизира, за да може да бъде близко до децата си. Макар и забавен този филм крие много истини за семейния живот и илюстрира много от грешките, които често допускаме в семействата си.

Нарочно оставих “Предай нататък“ четвърти в класацията, тъй като е хубав, но и много тежък като философия. Иначе без да се замислям бих сложила този тотален хит на първо място, но той е по-скоро, за мислещите хора гледащи филми не само заради това какво, ще се случи на края.

Имам и цял куп от любими романтични филми често, от които коледни или комедии. Най-хубаво обаче е да споделите емоциите пред малкия екран с вашия любим човек, тогава тръпката е силна и истинска.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *