Пълноценен сън с висок клас възглавници

 

Голяма част от хората ще се съгласят с твърденето, че най-свещеното място в дома е спалнята и в частност леглото ни. Всеки бленува през целия ден за вечерта, когато ще бъде в къщи и изморен ще се отпусне в прегръдките на завивките си.  От изключително значение за добрия сън и здраве на човека, е цялостната обстановка в спалното помещение и най-вече състоянието на леглото. Колко е удобен матрака ни, от каква материя е спалното ни бельо и колко е комфортна възглавницата ни. Доброто качество на всичко изброено способства и за отличната психическа и физическа почивка на спящия в тях.

Интересни факти за възглавницата

Знаете ли, че неудобната възглавница може да ви причини сериозни болки и неразположения? Като започнем от неспокоен сън с постоянно въртене и стигнем до главоболия, схващания и какво ли още не. Неслучайно повечето хора не правят компромиси с качеството на възглавниците в дома си, склонни са да дадат повече пари и живо се интересуват от направата ѝ и материалите, които са използвани. Идеята за спането на възглавница се е зародила още в дълбока древност. В началото хората са използвали камъни, за да подпират главата си по време на сън, а в хода на времето са станали по-изобретателни. Имало е години, в които се е смятало, че домът, в който има възглавници е аристократичен. Хората не само са спели на тях, но са започнали да ги използват и за декорация върху мебелите, като бродирали върху тях всякакви естетични красоти.

Къде да намеря най-добро качество възглавници

Така се стигнало и до днешния ден, в който не можем да си представим как ще заспим без да поставим главата си върху мека и удобна възглавница. Желанието ни за добър сън ни кара да търсим постоянно някаква нова технология, която да се грижи за перфектната ни позиция по време на сън. Ето защо ние от isleep се погрижихме да подберем за вас висок клас възглавници, направени с подбрани материали и по най-добра технология. За безупречното им качество сме се доверили на най-утвърдените европейски производители, а изработката им се осъществява от специалисти в бранша в Италия и Португалия.

В сайтът ни www.isleep.bg може да разгледате всичките ни предложения, с подробно описание за всеки артикул, снимки, цени и информация за магазините, в които се предлагат, на територията на цялата страна. Гарантирано високо качество на добри цени ви обещава спокоен и здравословен сън. Изборът е немалък и сме помислили за всички индивидуални предпочитания, които можете да имате – височина на възглавницата, колко да бъде мека, каква форма да е, в зависимост от позата за сън, която заемате. Мемори пяната е в основата на изработката на всяка една от нашите възглавници. Според  нас това е материалът, който подпомага в най-пълна степен добрия сън, поради своята висока еластичност и двете качества, които съчетава – удобство и стабилна опора. В изработката на някои от възглавниците ни се включва и гел пяна, която е допълнение към максималния уют и удобство със своя охлаждащ ефект. За качеството на хигиената ви предлагаме и калъф към възглавниците, който може да се сваля и пере, а технологията на него, както и самата възглавница, съдържа антибактериална обработка.

Ние от isleep смятаме, че всеки от вас заслужава божествен сън и затова създадохме своите продукти.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *