Стилно и функционално решение за дома с вътрешни щори


Модерният пазар на строителни материали може да предложи вътрешни щори в двоен стъклопакет от 2 вида. Първият е щори, които са разположени в класическия блок на прозореца между 2 рамки. Вторият тип се появи сравнително скоро. Тяхната особеност се състои в това, че те са в един вид стъклопакет. Ламелите от подобни изделия без никакви проблеми се превръщат в двоен стъклопакет, поради което с помощта на тях можете лесно да регулирате потока на слънчевата светлина.

Въпреки това, без качествени прозоречни системи, предимствата на вътрешните щори ще бъдат малки. За това, ако трябва да смените стъклото, препоръчваме ви да се свържете с подходяща фирма. Повече информация можете да намерите в интернет от уеб сайта на различните фирми.

Изделията, разположени във вътрешността на стъклото, имат всички предимства на конвенционалните продукти, но в същото време те значително увеличават полезния живот и увеличават декоративните свойства на пластмасовия прозорец. В допълнение, тези структури никога не излъчват досадни звуци по време на вентилация и не се спускат, ако капакът е сгънат назад. Също така трябва да се отбележи, че двойно остъклени прозорци, оборудвани с тях напълно отговарят на всички стандарти на помещенията на институции за деца и медицински комплекси.

Прозорците с двоен стъклопакет с вътрешни щори имат една или две запечатани камери, които са ограничени от двете страни със стъклени плочи. Всички елементи на щората са разположени само в една камера. Устройството за управление е скрито в капака. От страна на прозореца, който се намира на закрито, обикновено се поставят механизмите за управление на продукта – регулиране на височината и прът за завои. Вградените щори не засягат плътността на стъклото, както и техническите му характеристики.

Имайте предвид, че вътрешните щори често се монтират в конструкции и прегради на вратите. Това позволява на служителите в офиса да организират по-ефективно работното си място.

Използването на този вид изделия е от значение за приятната обстановка в дома и офиса. С ползването на вътрешни щори има възможност да се регулира притока на светлина, да се запази дома от любопитни погледи. Избрани правилно, те винаги се вписват в интериорана на всяко едно помещение, независимо от предназначението му.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *