Каква е причината за увереността на дамите?

Каква е причината за увереността на дамите?Според изследване проведено във Великобритания причините, които карат дамите да са по-уверени е себе си, са комплименти от близки и приятели, а също и дребните флиртове, които им се случват всеки ден. Замислям се и установявам, че има нещо вярно, тъй като обожавам да хвалят косата ми, аромата ми и въобще всичко свързано с мен.

Случайната усмивка на някой красив младеж на улицата, лекото намигане отстрана на силния мачо във фитнес салона и нежните думи на партньора ми ме зареждат с енергия и аз посрещам предизвикателствата с гордо вдигната глава готова за нови подвизи от лично и професионално естество.

Британското проучване установило, че 60% от общо 2000 анкетирани дами са се подлагали на специални хранителни режими, за да се чувстват по-уверени. За други 38% самочувствието и увереността идвали благодарение на интимния партньор и семейството.

Повечето от представителките на нежния пол споделят, че обичат да променят прическата си и цвета на косите си, така че да се харесат на околните. Голям процент от жените в анкетата разказали, че обожават да се върнат от отпуск с хубав тен, който да демонстрират на работното място, улицата и в дома си.

Що се касае до факторите, които свидетелстват за намаляването на увереността при дамите, това може да е недоспиването, пропускане на важна среща, внушения тип ала “леле колко съм наддала“ или “остарявам“ и други. Аз лично се стремя да избягвам тези неща, защото знам, че депресията води само лоши неща след себе си.

Негативният стрес влияе отрицателно на кожата и често става причина за поява на пъпки. За това, ще си позволя да посъветвам читателките на блога ми, да бъдат максимално спокойни, да заложат на разходки сред природата и повече романтични мигове с любимия човек. Ако ме послушате, ще останете доволни и самочувствието ви, ще бъде на шест.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *